Mireasa nu trebuie să fie eclipsată de nicio altă participantă la marele eveniment. Însă, totodată, nici invitatele, nașa sau mama miresei nu trebuie să fie lipsite de strălucire. Un compromis? Alegerea unei rochii de seară pentru nuntă care va demonstra bun gust și eleganță, fără a epata însă vedeta serii – mireasa.

Cum ar trebui să fie rochia de purtat la o nuntă, pentru a te încadra în cerințe și a te simți bine la eveniment

Orice rochie, fie ea de zi sau de seară, pentru un eveniment formal sau pentru o petrecere mai puțin sofisticată, trebuie să se potrivească în primă fază cu silueta purtătoarei. În al doilea rând, trebuie să facă femeia să se simtă bine în pielea ei și în ținuta aleasă, fără a exista riscul să-și ruineze seara din cauza unei vestimentații rău alese. În al treilea rând, rochia în cauză trebuie să se potrivească cu eticheta ocaziei și cu evenimentul la care participă.

Fii atentă la invitație. Poate că acolo undeva este specificată o tematică și o ținută anume de adoptat. Poate fi vorba de stil, de culori anume sau de o accesorizare aparte. Nu vrei să apari la petrecere și să fii singura care nu se încadrează în peisaj. Poți alege să surprinzi plăcut prin aparițiile tale, dar niciodată nu este de dorit să atragi atenția prin neglijență sau nerespectarea unor cerințe la care ceilalți invitați s-au supus.

Optează pentru o nouă rochie seară de nuntă fabuloasă, pentru momente de vis

Este știut faptul că o femeie poate deveni cu totul alta atunci când este la shopping. Ea se simte pur și simplu mult mai în largul ei la cumpărături de îmbrăcăminte și încălțăminte, decât un bărbat. Însă, atunci când și poartă acele ținute alese și asortate cu grijă, prezența ei este și mai strălucitoare.

Ai încredere în tine atunci când ai încredere în alegerea outfiturilor tale. Când probezi o rochie seara nunta și știi că ea e aleasa, cu siguranță vei avea o apariție fabuloasă în cadrul evenimentului.

Uite câteva idei de modele superbe care te vor încânta poate și pe tine:

  • Rochii care se transformă precum rochia Cenușăresei. Nu-i așa că ți-ai dori o rochie magică care să se transforme din rochie de zi în rochie de seară în secunda doi? De ce să nu optezi, așadar, pentru un model de genul? O ținută a cărei trenă o poți detașa sau a cărei fustă o poți scurta este un exemplu pe cinste.
  • Rochii scurte, pentru seri cu dans și distracție. Cine spune că nu te poți simți în largul tău, dansând și petrecând îmbrăcată în ținute mini? Vezi aici rochii de nunta scurte care te pot inspira să faci alegeri pentru evenimentele de vara asta. Până la genunchi, cu paiete, ștrasuri aplicate sau umerii goi, rochiile scurte de nuntă pot face senzație la petrecerea de seară.
  • Rochii glamorous, în care parcă plutești. Ești mai degrabă adepta ținutelor sofisticate, din materiale prețioase și catifelate la contactul cu pielea? Atunci optează pentru rochii glam, cu detalii delicate, care te vor cuprinde într-o îmbrățișare suavă. Un model albastru deschis, din organza, cu volănașe fine, poți găsi la magazinul online DY Fashion. Și acesta este doar un exemplu despre ce ai putea alege și purta din stocul mereu actualizat cu produse elegante.
  • Rochii sclipitoare. Ești o regină disco? Îți place să strălucești pe oriunde ți-ai face apariția? Stilul tău vestimentar e unic și recognoscibil? Și tu poți profita de ofertele versatile de rochii de seară pentru nuntă de la DY Fashion. Închipuie-ți o rochie neagră, lungă, cu paiete aurii de efect. Aceasta poate fi ținuta ta pentru una dintre nunțile la care ai fost invitată vara asta.

Știi deja că o rochie te poate ajuta să-ți exprimi stilul și personalitatea. Așadar, alege să strălucești și să te simți bine la petrecerea de nuntă în ținute fabuloase, care ți se potrivesc mănușă!

Contact:

contact@dyfashion.ro

0376.44.88.00

Sursă foto: dyfashion.ro (P)