Ca antreprenor la început de drum, problemele financiare pot să te copleșească, determinându-te să renunți. Deși pare poate cea mai simplă soluție la momentul respectiv, este important să continui să muncești pentru a-ți îndeplini visul, apelând la ajutor din partea unor surse potrivite. Omnicredit este o instituție financiară nebancară și, totodată, prima platformă fintech de micro finanțare din România care îți poate oferi ajutor financiar garantat, fără limite sau restricții greu de îndeplinit. Accesează o linie de credit pentru persoane juridice și suplimentează fondurile atât cât ai nevoie pentru a putea materializa toate ideile de dezvoltare a afacerii tale!

Cum obții acces la serviciile de finanțare de la Omnicredit?

Procesul prin care poți aplica pentru un microcredit este foarte simplu și rapid, având nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet. Primul pas este crearea unui cont de utilizator pe platformă, prin introducerea datelor personale solicitate și a detaliilor despre firmă. Alege suma dorită, precum și durata împrumutului, completează cererea de finanțare și depune toate documentele solicitate. După transmitere, începe analiza acesteia, urmând să primești decizia de finanțare în doar câteva ore. Dacă ai primit aprobarea, banii vor fi virați în contul curent al firmei tale chiar în aceeași zi.

Cine poate aplica pentru o linie de credit IMM?

Microcreditele de la Omnicredit au fost dezvoltate pentru toate companiile care au nevoie de suport financiar pentru a se dezvolta, dar și pentru a achita salarii, furnizori sau alte obligații. Singura condiție pe care acestea trebuie să o îndeplinească este să fi desfășurat activitate economică în ultimele trei luni. Cu toate acestea, Omnicredit oferă ajutor și pentru companiile start-up, însă procedura de aplicare este diferită și sunt necesare ședințe de consultanță cu unul dintre specialiștii echipei.

Cum funcționează microcreditele Omnicredit?

Omnicredit alocă întreprinderilor aflate la nevoie sume de până la 25.000 lei, pe o perioadă de cel mult 12 luni, iar aceste credite pot fi utilizate drept capital de lucru, pentru investiții sau destinații mixte. Motivul pentru care ai nevoie de bani este prea puțin relevant pentru analiza cererii, ceea ce înseamnă că șansele de aprobare sunt foarte mari în cazul în care îndeplinești condițiile minime. Orice nevoie de business poate fi acoperită cu ajutorul acestei linii de creditare, de la marfă, achiziții, plăți/cheltuieli diverse, plata furnizorilor, chirie, echipamente de lucru, spații, terenuri, angajați, dezvoltatori etc.

Cum te ajută un credit rapid nebancar de la Omnicredit?

Micro finanțarea de la Omnicredit este o soluție prin care întreprinderile mici și microîntreprinderile pot depăși mai ușor barierele financiare impuse de lege, de sistemul în care activează sau de birocrația deficitară. Drept urmare, Omnicredit îți oferă banii de care ai nevoie să te dezvolți pe termen lung, fără să fii nevoit să îndeplinești condiții rigide și greu de atins.

Creditele pentru firma de la Omnicredit sunt flexibile, rapide, fără birocrație și 100% online, lucru care vine în ajutorul tuturor categoriilor de antreprenori, mai ales a celor defavorizați de mediu sau de posibilități. Cu alte cuvinte, microfinanțarea este o mână de ajutor pentru toți cei care au nevoie de capital suplimentar pentru a face provocărilor financiare de care se lovesc constant.

Plata ratelor este foarte flexibilă și se mulează după posibilitățile tale, valoarea lunară calculându-se prin raportul dintre suma împrumutată și durata împrumutului, plus dobândă. Tot tu alegi și data plăților, pentru a te bucura de o gestiune cât mai eficientă a finanțelor și să eviți astfel orice fel de stres cauzat de această responsabilitate.

Cu Omnicredit poți da viață mai ușor tuturor ideilor tale, fără ca banii să mai reprezinte un impediment!