Consiliul Județean Brașov a dat marți, ordinul de începere a lucrărilor pentru cele 7 componente de pe Aeroportul Internațional Brașov .

Practic, în perioada următoare se vor realiza clădirea energetică, remiza PSI, posturile de control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drumul de acces terminal – DJ 103 C, drumurile tehnologice interioare şi rețelele interioare în cadrul Aeroportului.

Potrivit informațiilor oficiale, valoarea totală a contractului este de peste 37 de milioane de lei, iar termenul de finalizare este de 6 luni.

“Consiliul Judeţean Braşov a transmis marţi, 6 iulie, asocierii SC BOG’ART SRL – SC UTI FACILITY MANAGEMENT SA, ordinul administrativ de începere a lucrărilor şi convocarea pentru predarea amplasamentului aferent contractului pentru realizarea obiectivului „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte (Rest de executat). Contractul de lucrări adjudecat de Asocierea SC BOG’ART SRL (lider de asociere) – SC UTI FACILITY MANAGEMENT SA (asociat), a fost semnat în data de 9 iunie 2021 de către conducerea Consiliului Judeţean Braşov. Valoarea totală a contractului este de 37.157.426,78 lei (cu TVA), iar termenul de finalizare a lucrărilor este de şase luni”, este anunțul official.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea,  a transmis că preluarea lucrărilor de către firma care a realizat terminalul aeroportului este o garanție a faptului că și aceste lucrări vor fi terminate potrivit contractului.