În această perioadă, echipe ale Administrației Domeniului Public Sector 2 desfășoar

Toate fântânile au analizele privind calitatea apei, analize efectuate de Direcția de Sănătate Publică, la zi.
ă activități de reabilitare a fântânilor cu apă potabilă din acest areal. Prin această acțiune, se dorește ca toate cele 20 de fântâni cu apă potabilă din Sectorul 2 să aibă un aspect unitar, estetic și îngrijit și să asigure condiții igienice.
‍‍ ‍‍
În acest sens, sunt utilizate doar materiale naturale, respectiv plăci de granit, rezistente la temperaturi scăzute sau temperaturi înalte, ploi sau vânt puternic, spre deosebire de plăcile de gresie și faianță existente. 
‍‍ ‍‍
Forma inițială a fântânilor este păstrată, iar culorile au fost alese astfel încât să fie în contrast, dar în același timp să se armonizeze cu spațiul înconjurător.
‍‍ ‍‍
Până în acest moment s-au finalizat lucrările la fântânile din parcurile Titus Ozon, Cinema Floreasca, Tolbuhin, Obor, Motodrom; de asemenea sunt în curs de executare fântânile din Parcul Lunca Florilor, Parcul Tei și din alte trei locații. 
‍‍ ‍‍
IMPORTANT: Toate fântânile au analizele privind calitatea apei, analize efectuate de Direcția de Sănătate Publică, la zi, iar consumul de apă potabilă chiar și în perioada lucrărilor de reamenajare se realizează în perfectă siguranță.