𝗔 î𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝗹𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗲𝗳𝗮𝗯𝗿𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲 𝗹𝗮 𝘇𝗶𝗱𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝗽𝗿𝗶𝗷𝗶𝗻 𝗮𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁𝗲 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗲𝗶 𝗿𝗮𝗺𝗽𝗲 𝗮 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗷𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗗𝗼𝗺𝗻𝗲ș𝘁𝗶.

Așa cum informează Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, s-a finalizat montarea armăturii și turnarea betonului aferent plăcii de suprabetonare pe încă două segmente ale inelului central, respectiv: segmentul din Nord și cel din Sud.

A început montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Est aferent inelului central.

A început montarea elementelor prefabricate aferente zidurilor de sprijin și la ultima rampă a pasajului, respectiv: rampa de urcare-coborâre dinspre și spre Domnești.

Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre #Bragadiru, la rampa de urcare dinspre #Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre #București. Se lucrează la montarea acestora și la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București. Continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.

Continuă realizarea trotuarelor aferente drumurilor colectoare dinspre Domnești și a început realizarea acestora la drumurile colectoare spre București.

Se lucrează la relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și la realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.