Alt fel de educație, pe calea meșteșugului și a tainelor moștenite de veacuri!!!
Muzeul Naț

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” continuă seria de ateliere pentru copii, sub genericul Meşter… caut ucenic!
ional al Satului „Dimitrie Gusti” continuă seria de ateliere pentru copii, sub genericul Meșter… caut ucenic! Îndrumați de meșteri populari și artiști plastici copii vor învăța să încondeieze ouă sau vor confecționa decorațiuni de primăvară. Atelierele au loc la sfârșit de săptămână – 30 martie, 6, 13, 20 și 21 aprilie 2019, de la ora 11.00 la 12.30 și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Costul unui atelier este de  25  de lei/participant, materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori ai atelierelor.
• Înscrierile se pot face pe mail-ul programe.culturale@muzeul-satului.ro, cu opțiunea de atelier aleasă, numele copilului, vârsta şi un număr de telefon unde pot fi contactați părinții.
• Costul de participare la atelier se poate achita în ziua atelierului, la casieria muzeului
sau
• On-line, folosind următoarele date fiscale:
BENEFICIAR: MUZEUL NAȚIONAL AL SATULUI  “DIMITRIE GUSTI”
CUI 4754848
TREZORERIE SECTOR 1, BUCUREȘTI
CONT IBAN: RO64TREZ70120G331900XXXX
• Pentru înscrierea on-line, trimiteți dovada plății pe mail-ul programe.culturale@muzeul-satului.rocu opțiunea de atelier aleasă, numele copilului, vârsta și un număr de telefon unde pot fi contactați părinții. *Netrimitrea dovezii de plată duce la pierderea locului la atelier!
IMPORTANT: Condiția de desfășurare a atelierelor este de a avea minim 5 copii înscriși/atelier.