Duminică, 5 aprilie, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, care asigurau supravegherea unui centru de carantină, au fost sesizați de un cadru medical cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, aflată în centru, a dat un pachet suspect și o sumă de bani unui taximetrist.

În urma verificărilor de rigoare, jandarmii au constatat că în pachet se afla un ruj, în interiorul căruia era un pliculeț cu trei pastile de culoare albă- posibil substanțe interzise (!) și un toc de ochelari cu suma de 200 de lei.

Potrivit Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, persoana suspectă, în vârstă de 23 de ani, a fost introdusă în carantină instituționalizată întrucât, deși figura în izolare la domiciliu, în data de 01 aprilie, a fost depistată la un filtru organizat în Piața Unirii.

Foto: Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Jandarmii au constatat că în pachet se afla un ruj, în interiorul căruia era un pliculeț cu trei pastile de culoare albă- posibil substanțe interzise (!) și un toc de ochelari cu suma de 200 de lei.