Din nefericire, blestemul accidentelor cumplite, soldate cu morți și răniți pare să fi înrădăcinat o tradiție terifiantă pe șoselele din România. O nouă dovadă…
Autorităţile au declanșat sâmbătă dimineață codul roşu de intervenţie. Atenție, nu mai puțin de 17 oameni au fost implicați într-un teribil accident. 16 dintre aceștia erau într-un microbuz. Impactul a distrus microbuzul, dar și cabina unui TIR.
Un accident cumplit s-a produs în județul Ialomița, sâmbătă, al primele ore ale dimineţii. Din nefericire, 10 oameni și-au pierdut viața după ce un microbuz de pasageri a fost lovit în plin de un TIR. Totul s-a produs în zona satului Sfântu Gheorghe. Alte 7 persoane au fost rănite.
Tragedia s-a produs pe DN2 A, Slobozia – Urziceni, între raza localității Sfântul Gheorghe, din comuna Balaciu.
Din primele cercetări la fața locului reiese că șoferul unui TIR a pierdut controlul direcției și a izbit microbuzul care circula regulamentar… pe contrasens. Din ceea cea rezultat, se pare că și viteza a aut o influență categorică.
Conform informațiilor transmise de ISU Ialomița, accidentul s-a produs în jurul orei 5.00. Microbuzul abia pornise la drum, din Munteni-Buzău, localitate situată la doar 4 kilometri de satul Sfântu Gheorghe.
Nouă dintre cei decedați sunt din microbuz, cea de-a zecea persoană care și-a pierdut viața fiind chiar șoferul vinovat, cel care conducea TIR-ul.
Potrivit observator.tv, membrii echipajelor de urgență au declarat că la locul accidentului au găsit 9 persoane decedate. Ulterior, un rănit în stare foarte gravă a murit în drum spre spital. 
Chiar și pompierii, polițiștii și membrii echipajelor de pe ambulanțe au rămas șocați de ceea ce au găsit la locul tragediei.

Foto: ISU Ialomița; Bogdan Colceriu‎/Info trafic România

Autorităţile au declanșat sâmbătă dimineață codul roşu de intervenţie. Atenție, nu mai puțin de 17 oameni au fost implicați într-un teribil accident.