Un bărbat și-a prins piciorul, miercuri după-amiază, într-una dintre ușile metroului. Necazul s-a întâmplat în zona stației 1 Mai, pe direcția de mers către Străulești.

Înfiorător: Un bărbat și-a prins piciorul, miercuri după-amiază, într-una dintre ușile metroului.

Zeci de persoane aflate în stație au asistat neputincioase la cumplitul incident. Victima, urlând de durere, a fost târâtă de-a lungul peronului de către metroul abia plecat din stație.
Mai mulți martori ar fi confirmat că victima a vrut să se îmbarce în metrou când ușile acestuia începuseră să se închidă. Astfel, bărbatul s-a lovit puternic de oglinda mare aflată la finalul peronului, dar și de una dintre balustradele din interiorul tunelului. Cu toate că omul a urlat de durere, nu a fost auzit inițial de conductori, au spus unii martori. alții susțin că cineva ar fi tras semnalul de alarmă și atunci conductorii au înțeles că se întâmplă ceva grav și ar fi frânat, după care au sunat la 112.
Potrivit antena3.ro, victima ar fi un bărbat de cca 50 de ani.
Se pare că bărbatul, deși rănit, ar fi refuzat, inițial, să fie transportat la spital! Cum însă e suspect de mai multe leziuni la cap, dar și de fractură la picior, a fost transportat la spital!
Ultimul incident major la metroul bucureștean s-a petrecut pe 24 septembrie, când o persoană a căzut în calea de rulare în stația Aurel Vlaicu.

sursa foto: ziare.com