Mai multe persoane care se duceau la muncă au ajuns la spital, iar una și-a pierdut viața într-un tragic eveniment rutier.
„Pe DN5 București – Giurgiu, la kilometrul 13+400 de metri, la ieșirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie (judeţul Ilfov), a avut loc o coliziune între o autoutilitară (în care se aflau 7 muncitori) și un tir”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliț

„Pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 13+400 de metri, la ieşirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie (judeţul Ilfov), a avut loc o coliziune între o autoutilitară (în care se aflau 7 muncitori) şi un tir”, a anunţat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
iei Române.
Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.00.
Din nefericire, în urma impactului extrem de violent, o persoană din autoutilitară a decedat. Ceilalţi ocupanţi ai vehiculului au suferit leziuni grave.
Circulaţia rutieră s-a desfășurat îngreunat mai bine de o oră, pe un fir, alternativ, fiind necesare cercetări la fața locului.
„Într-unul dintre vehicule se aflau 8 persoane. În celălalt, se afla o singură persoană. Respectiv conducătorul auto. Din primele cercetări, șoferul autoturismului marca Opel ar fi efectuat o manevră de viraj la stânga fără să se asigure, determinând șoferul care se afla în spate să pătrundă pe sensul opus de mers”, a transmis Sorin Popa – subcomisar Serviciul Rutier Ilfov.
Ca urmare, 7 persoane au fost transportate cu răni grave la Spitalul Bagdasar Arseni şi la Spitalul Universitar din Capitală pentru investigaţii. 

Foto: digi24.ro, libertatea.ro