Anul 2019 aduce a doua televiziune 4K românească. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în prima ședință publică din acest an modificarea licenței unui post TV condus de un prahovean, astfel încât să poată începe emisia în sistem Ultra HD.

Omul de afaceri Larențiu Megelea, proprietarul postului, prezent în fața CNA, a declarat pentru Paginademedia.ro, că intenționează să lanseze postul în jurul lunii martie.

Din proiectul editorial al Travel Mix 4K:

„Travel Mix in formatul 4k isi propune sa prezinte Romania Turistica in imagini la superlativ.

In ultimul an televizinea Travel Mix a produs mai multe emisiuni de promovare turistica in formatul 4k, iar cererea unor retele privind acest format ne-a determinat sa investim in echipamente de distributie 4k.

Travel Mix 4k doreste sa livreze un program separat in formatul 4k, compus din productii proprii si productii a altor producatori.

Dorim ca in cativa ani toate productiile difuzate de Travel Mix sa fie si in formatul 4k.

Televiziunea Travel Mix promovează turismul în toate formele lui (călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc.) și oferă posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice in tara si dincolo de hotarele ei.

Televiziunea Travel Mix produce o serie de emisiuni realizate exclusiv in limba engleza pentru a influenta in mod pozitiv crestera turismului de incoming, emisiuni care sunt distribuie in diferite platforme internationale in sistem VOD.

București TV devine televiziune națională

CNA a aprobat și reunirea mai multor licențe TV și radio din Prahova, deținute toate de omul de afaceri, sub o singură companie Best Mixmedia SRL din Câmpina.

Este vorba despre:

Travel Mix din Ploieşti (tv prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice)
Valea Prahovei TV (VP-TV) din Ploieşti
Bucureşti TV
Best FM din Câmpina
Best FM din Ploieşti şi Sinaia.

Forul a aprobat și modificarea licenței București TV din televiziune cu acoperire locală, în post cu acoperire națională. Principalul argument al acestei transformări a fost dorința de a intra în măsurătorile de audiență, lucru permis doar televiziunilor cu acoperire națională.

CNA a decis constituirea unei rețele de radio regionale formată din Best FM Câmpina, Ploiești și Sinaia.