Doi muncitori care descărcau moloz pe un teren viran din Ilfov, în apropierea capitalei, au descoperit, îngroziți, printre resturi, un cadavru. Firește, au dat imediat alarma. Anchetatorii au descins imediat la fața locului.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajuns la principalul suspect. Din primele cercetări, ar fi vorba despre un tânăr de 25 de ani, acuzat că și-a omorât sora vitregă de 38 de ani. Apoi, suspectul ar fi încercat să scape de trupul neînsuflețit.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, scos încătuşat dintr-un bloc din sectorul patru al Capitalei, este bănuit de fapte oribile. Potrivit anchetatorilor, şi-ar fi omorât sora vitregă în apartamentul aflat la etajul zece, în care locuiau împreună. Apoi a încercat să scape de cadavru.

Potrivit stirileprotv.ro, poliţiştii din Bucureşti au ajuns la indivi

Doi muncitori care descărcau moloz pe un teren viran din Ilfov, în apropierea capitalei, au descoperit, îngroziți, printre resturi, un cadavru.
d după câteva ore după ce doi muncitori care descărcau moloz dintr-o maşină pe un teren viran din judeţul Ilfov au realizat că printre resturi se afla şi un cadavru. Unul dintre ei a sunat imediat la 112.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor ca atunci când a descărcat materialele pe câmp a descoperit şi un cadavru înfăşurat într-o pătură şi legat cu bandă adezivă. Acum, anchetatori încercau să refacă acest puzzle macabru și să stabilească toate circumsanțele în care s-a produs decesul femeii.

A fost deschis dosar penal de ucidere din culpă. Din nefericire, știrile din acest registru macabru sunt tot mai dese în ultima vreme.
Foto: stirileprotv.ro