Primăria Sectorului 2 va colabora îndeaproape cu Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) și Banca Mondială pentru 3 proiecte cu un impact major în viața oamenilor din Sectorul 2.

Este vorba de 3 licitații esențiale pentru dezvoltarea sectorului nostru, în cadrul unui proiect finanțat din Fonduri Structurale ANAP, în baza unui contract de Asistență Tehnică încheiat cu Banca Mondială.

Radu Mihaiu, primarul de sector, detaliază: „Este vorba de trei proiecte majore:- Licitația pentru servicii de salubritate în Sectorul 2. E un proiect de foarte mare amploare și de importanță majoră pentru calitatea vieții oamenilor. – Concursul de soluții pentru Salba de Lacuri din Sectorul 2. Nu e deloc un secret că acest proiect îmi este foarte drag, iar componenta de mediu a mandatului meu este una centrală. – Licitația pentru concesionarea parcului de distracții din Parcul Tei. Administrarea defectuoasă a acestuia a produs numai pagube la bugetul Sectorului 2. Această gaură neagră trebuie reformată și adusă pe profit de către administratori profesioniști în domeniu. Toate cele trei proiecte sunt priorități de dezvoltare a Sectorului 2, iar asistența Băncii Mondiale ne aduce un pas mai aproape de a le transforma în realitate”.