Onorat de vizita apostolică pe pământ românesc a Suveranului Pontif, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, i-a înmânat Sfântului Părinte un dar special, o lucrare de artă însoțită de un mesaj emoționant.

Sfinția Voastră, 
Sunt profund onorat de această vizită istorică în țara noastră. Sfinția Voastră a devenit un model pentru liderii și oamenii simpli de pe tot globul. Trăim într-o lume în care, de multe ori, diferențele de rasă, cultură, orientare sexuală și religie ridică ziduri în societate. Sfinția Voastră încearcă să le demoleze și să transmită mereu un mesaj de pace și toleranță și cred că acesta ar trebui să fie scopul tuturor liderilor lumii. 
Prin acest dar vreau să Vă arăt recunoștința mea pentru faptul că încercați să schimbați mentalități și să deschideți inimi.
Lucrarea ,,Maternitate“ este o gravură de autor și este semnată de Virgil Scripcariu, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului și locuitor al județului nostru. Sper că, atunci când o veți privi, să vă gândiți cu speranță la viitor.
Let’s go together! 

Onorat de vizita apostolică pe pământ românesc a Suveranului Pontif, președintele Consiliului Județean Ilfov i-a înmânat Sfântului Părinte un dar special, o lucrare de artă.

CONSILIUL JUDEȚEAN ILFOV 
Președinte Marian Petrache

sursa foto: Consiliul Judetean Ilfov