Furtuna de ieri a dus la o noapte plină de intervenții pentru Poliția Locală și ADP Sector 2. În total, 26 de intervenții. Cele două instituții au colaborat pentru intervenții de urgență. În mare parte, au fost eliberate trotuarele și carosabilul de crăci rupte sau copaci căzuți. Câteva mașini au fost avariate de crăci sau copaci căzuți.

Poliția Locală împreună cu Secția 8 de Poliție au constat daunele de pe strada Dianei – elementele de tablă și lemn smulse din acoperișul unui imobil au avariat 3 mașini și 2 aparate de aer condiționat.

Echipele ADP au mai intervenit de urgență pentru eliminarea unui potențial pericol – un copac căzut, sprijinit de firele electrice. Pentru un caz ceva mai complex, a fost nevoie de intervenția rapidă a ISU pentru îndepărtarea unui pervaz desprins de vântul puternic ( Calea Moșilor).

Poliția Locală a transmis sesizări către un mare furnizor de electricitate (pentru un stâlp înclinat și sprijinit de firele electrice) și către Compania Municipală de Iluminat (pentru un conductor căzut).