Având în vedere numeroasele sesizări ale cetățenilor, semnalele apărute în mass-media și apelurile repetate făcute către autoritățile publice locale, Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a decis să declanșeze, miercuri, 13.07.2022, o acțiune de control în Parcul Cișmigiu.

Prefectul Toni Greblă și o echipă mixtă de control vor inspecta Parcul Cișmigiu, măsurile luate în urma acestei acțiuni urmând să fie anunțate public.

Din echipa care îl însoțește pe Prefectul Capitalei la această acțiune de control fac parte reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, ai Agenției pentru Protecția Mediului București, ai Comisariatului Reginal pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București – Ilfov și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

FOTO: „Șerpișorul ăsta este neveninos și în mod sigur mult mai speriat decât eventualii oameni pe care i-ar putea întâlni.

Gonit din mediul său de golirea lacului Cișmigiu pentru efectuarea de lucrări, încearcă să-și găsească adăpost prin iarba parcului” scrie dl, Cristian Bulfon, cel care a și postat pe contul de socializare o filmare cu șarpele pe o alee a parcului…