Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. În acest context, fost realizată o prindere în flagrant delict și au fost efectuate 5 percheziții domiciliare.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=rHI7qNFGECs

La data de 3 martie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au surprins în flagrant delict un bărbat, de 36 de ani și o femeie de 30 de ani, ambii din Constanța, în timp ce ar fi vândut droguri de mare risc (11 doze de cocaină) către o altă persoană.

În aceeași zi, s-au efectuat 5 percheziții domiciliare în Constanța, în cadrul dosarului penal. 

Potrivit informațiilor oficiale, față de bărbatul de 36 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, față de femeia de 30 de ani s-a dispus măsura controlului judiciar.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.