Teatrul Masca anunță deschiderea stagiunii outdoor sâmbătă, 22 mai, ora 20.15, cu premiera ,,PantOmenia” – poem teatral cu măști – un spectacol de Anamaria Pîslaru.


Spectacolele din stagiunea outdoor fac parte dintr-un proiect socio-cultural amplu Teatrului Masca, subsumat Strategiei Culturale a Municipiului București, având ca principal scop facilitarea accesului publicului din toate zonele de reședință ale Capitalei la actul cultural.  

,,PantOmenia” prezintă într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre lupta celor care sunt diferiți. Călătoria personajului principal, Freya, este călătoria oricărei persoane pentru care #altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.


Spectacolul adaugă un element unic în teatrul românesc contemporan: masca larvară! Element fabulos de joc și compoziție, acest tip de mască cere o virtuozitate fără cusur de la actor, oferind în schimb posibilități inedite de expresie.

Distribuția spectacolului este compusă din: Cristina Panait, Sonia Kalman, Daciana Voinescu, Petru Marginean, Alex Cruceru și Anamaria Pîslaru.
Spectacolul va avea loc în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca (Bd. Uverturii, nr.14).

Ținând cont de Hotărârea de Guvern nr. 550 din 14 mai 2021 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021 care stabilește noi măsuri pentru susținerea spectacolelor în aer liber accesul este permis doar „pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore”.

Bilete pe www.mystage.ro și la Casa de bilete a teatrului.
Mai multe informații pe www.masca.ro