Laboratoare, pe un teren nefolosit de ADP!

„Elevii de la Școala Gimnazială “Ion Heliade Rădulescu” vor avea condiții mai bune pentru desfășurarea actului educațional. La cererea conducerii unității de învățământ, a asociației părinților și a Federației Naționale a Părinților – EDUPART, Primăria Sectorului 1 a elaborat un proiect de extindere a Școlii Gimnaziale “Ion Heliade Rădulescu” pe un teren deținut de Administrația Domeniului Public Sector 1, în prezent nefolosit. Aici urmează a fi amenajată o sală de sport, un cabinet medical propriu, laboratoare de fizică, chimie, biologie și tehnologia informațiilor și a comunicațiilor. În plus, în noul spațiu urmează să se desfășoare și programul Școală după Școală”, anunță primarul Clotilde Armand.

Pentru derularea acestui proiect, în ședința consiliului local de marți, 23 martie 2021, va fi supusă aprobării solicitarea acordului Consiliului General al Municipiului București privind schimbarea titularului dreptului de administrare asupra imobilului situat în Bulevardul Ion Mihalache de la Administrația Domeniului Public Sector 1 la Consiliul Local Sector 1, în vederea extinderii Școlii Gimnaziale “Ion Heliade Rădulescu”.

Mai multe amănunte cu privire la acest proiect de hotărâre aflat la punctul 7 pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local pot fi obținute accesând următorul link: https://www.primariasector1.ro/convocator-sedinte…

foto: ziare.com