După un val de accidente mortale în țară și accidente grave în care au fost implicate vehicule de mare tonaj sau de transport public, uiată că a venit I rândul cpaitalei pe harta roșie!

Nu mai puțin de 12 victime au fost rănite, necesitând transportul la spital, în urma unui accident teribil produsîn noaptea de duminică spre luni în centrul capitalei, ami exact în zona Piaţei Unirii. Au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

Pompierii ISUBIF au intervenit luni în zori, la un accident rutier produs la Piața Unirii, din Capitală, între un autoturism și un microbuz.

În accident au fost implicate 15 persoane: 5 din autoturism și 15 din microbuz (de origine nepaleză). Nu sunt persoane blocate sau încarcerate, toate sunt conștiente.

La eveniment au fost mobilizate 9 ambulanțe SMURD, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere.12 persoane au fost transportate la spital (2 la Universitar, 3 – Floreasca, 1 – Spitalul Militar, 1 – Elias, 1 – Pantelimon, 4 – Bagdasar).În autoturismul cu 8+1 locuri implicat în accident se aflau șase persoane din Bangladesh și patru persoane din Sri Lanka, în timp ce în celălalt autovehicul erau cinci persoane cetățeni români.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului și au dispus măsuri pentru fluidizarea traficului în zonă.

foto: YouTube