„Peste 41.500 de contribuabili din Sectorul 3 și-au achitat taxele și impozitele locale online, de la începutul anului. O creștere semnificativă, comparativ cu perioada asemănătoare din anul trecut”, anunță primarul Robert Negoiță.

În opinia sa, ănsă, ar mai fi ceva ce merită punctat:

„Cifra reprezintă aproape 10% din totalul plăților online făcute la nivel national. Ceea ce ne și mă bucură, mai ales că promovăm de mult timp soluțiie online, atât pentru efectuarea plăților, cât și pentru depunerea/ obținerea de documente la și de la Primăria Sectorului 3.

Așa cum se vede și din graficele atașate, din 2012 și până în prezent, trendul ascendent s-a menținut, înregistrând cu fiecare an un nou record. Pe scurt, de la an la an, tot mai mulți locuitori ai Sectorului 3 au fost convinși să folosească soluțiile online, fără drumuri și fără cozi, pentru a efectua aceste plăți. Iar asta ne-a adus, consecutiv, titlul de campioni pe țară la plățile online.

Important:

Fiindcă unii m-ați întrebat dacă trebuie să mergeți undeva pentru a obține parola pentru contul pe www.ghiseul.ro: NU, nu trebuie să mergeți nicăieri. Trebuie doar să aveți un card bancar pe numele dvs și contul se poate face și activa din fața calculatorului, de aici: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credentiale .

Ce ziceți, v-am convins și pe cei care nu sunteți încă în online cu plățile… să folosiți aceste soluții ce presupun doar câteva click-uri?”- conchide edilul.